Aktualności

Etap Regionalny XXI Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o zasadach Bezpieczeństwa i Higieny Pracy "Bezpiecznie od Startu"

Środa, 25 października 2023
A
A
A
W dniu dzisiejszym odbył się finał Etapu Regionalnego XXI Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o zasadach Bezpieczeństwa i Higieny Pracy "Bezpiecznie od Startu".
Etap Regionalny XXI Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o zasadach Bezpieczeństwa i Higieny Pracy "Bezpiecznie od Startu"
W konkursie wzięło udział 19 uczniów szkół branżowych. Do etapu ogólnopolskiego przechodzą dwie osoby, które osiągnęły najlepsze wyniki.
1. Wiktoria Rakoczy z Rzemieślniczej Szkoły Branżowej Ist w Kielcach,
2. Weronika Dzierzgwa z Zespołu Szkół Ponadpodstawowych nr 2 w Końskich.
Wszystkim uczestnikom dziękujemy za udział a laureatom gratulujemy i życzymy powodzenia 5 grudnia 2023 na etapie ogólnokrajowym w Warszawie.

Współpracujemy z

Państwowa Inspecja Pracy
Związek Rzemiosła Polskiego
Ochotnicze Hufce Pracy
Kielce
Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji

“Projekt dofinansowany ze środków Rządowego Programu
Polski Inkubator Rzemiosła na lata 2021–2030”

Cech Rzemieślników
i Przedsiębiorców
Branży Spożywczej

ul. Warszawska 34
25-312 KIELCE
Dom Rzemiosła - IV piętro

tel: +48 41 344 11 43
fax:
e-mail: biuro@cech-spozywczy.pl

Godziny otwarcia
  • Poniedziałek 7:00 - 15:00
  • Wtorek 7:00 - 15:00
  • Środa 7:00 - 15:00
  • Czwartek 7:00 - 15:00
  • Piątek 7:00 - 15:00