Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej o cookie
AkceptujęIzba Rzemieślników i Przedsiębiorców w Kielcach informuje, że w dniu 27.09.2022 r. o godz. 10:00 w Domu Rzemiosła w Kielcach ul. Warszawska 34, odbędzie się etap regionalny XX Edycji Konkursu wiedzy o zasadach bezpieczeństwa i higieny pracy dla uczniów zakładów rzemieślniczych województwa świętokrzyskiego pt. „BEZPIECZNIE OD STARTU”.
Dla laureatów konkursu przewidziane są atrakcyjne nagrody.
Do etapu regionalnego każda szkoła biorąca udział w Konkursie może zgłosić dwóch najlepszych uczniów, wyłonionych w eliminacjach szkolnych.
Zgłoszenie powinno nastąpić najpóźniej do dnia 21 września 2022 w formie pisemnej (karta zgłoszenia w załączeniu):
- listownie na adres:
Izba Rzemieślników i Przedsiębiorców ul. Warszawska 34, 25 – 312 Kielce
- pocztą elektroniczną: sekretariat@izbakielce.pl (preferowany)
Poniżej do pobrania bank pytań konkursowych.
Serdecznie zapraszamy do udziału w Konkursie
Cech Rzemieślników
Cech Rzemieślników
i Przedsiębiorców
Branży Spożywczej
ul. Warszawska 34
25-312 KIELCE
Dom Rzemiosła - IV piętro
tel: +48 41 344 11 43
fax:
e-mail: biuro@cech-spozywczy.pl